conquestConquest Rentoutushoito & Kasvohieronta

  • Pohjautuu Ayurvediseen hoitoperinteeseen
  • Conquest kohottaa sekä kasvot että mielen!!
  • Conquest kiinteyttää, rentouttaa, kohottaa ja korjaa!
  • Jo ensimmäinen hoito saa aikaan näkyviä tuloksia!

 

Koko kehoa, erityisesti kasvoja energisoiva / kohottava käsittely

Keho, erityisesti kasvojen lihaksisto, käsitellään yksityiskohtaisesti rentouttaen, käyttämällä hyväksi akupainantaa, energiameridiaanien käsittelyä, luonnollista energiavirtausta ja hierontaa.  Ihosi solujen uusiutuminen pysyy tehokkaampana ja iho elinvoimaisena mahdollisimman kauan. Näin suoritettavalle terapialle on rekisteröity nimi Conquest.

 

Lihakset rentoutetaan hartioissa, lavoissa, käsivarsissa, käsissä, jaloissa, kaulassa, niskassa sekä pään alueella ja varsinkin kasvoissa.

Menetelmällä pystytään kohentamaan ulkonäköä luonnollisesti ilman kemikaaleja, leikkauksia tai sähköisiä laitteita.  

Conquest on todella luonnonmukainen kasvojenkohotus

 

Tulosta on syntynyt mm. tuntopuutosten hoidossa (leikkaukset ja halvaukset) sekä korvaongelmissa (mm. humina ja tinnitus).

Lihasten rentoutus voidaan ulottaa hygieenisesti myös suun sisäpuolelle.  Nenä- ja poskiontelot avautuvat ja purentalihakset rentoutuvat, samoin nielu ja kurkku. Puheen tuottaminen helpottuu.

Koko kehon rentouttava Conquest -kasvohieronta suoritetaan ensin istuen ja sen jälkeen makuuasennossa (riisumisia ei tarvita). Lihakset rentoutetaan myös pään alueella, kaulassa, niskassa ja yläselässä. Jotta hoitotilanne olisi mahdollisimman rento, suosittelemme mukavia, väljiä, pitkähihaisia ja jalat peittäviä vaatteita. Ihon peittävät vaatteet ovat tärkeät hierontakitkan muodostumisen takia, koska öljyjä ei käytetä.

Koko hoitosarja sisältää viisi - kymmenen puolentoista tunnin pituista hoitokertaa (5 - 10 x 1,5h)

Käsittely on todettu erittäin miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Lopputuloksena on virkeä, seesteinen ja energinen olotila – joka näkyy!!

Pystytkö kommunikoimaan sanattomasti? Rasittuneisuus ja kivut, tilapäiset tai pitkäaikaiset sairaudet jättävät jälkeensä kasvoihimme. Samoin rankat henkiset kokemukset – pettymykset ja turhautuneisuus koti- tai työelämässä voi jättää kasvoihimme jälkiä joiden toivoisimme katoavan. Ei niinkään suuret - vaan pienet eleet ovat niitä jotka merkitsevät meille usein niin paljon.

Miten ilme kasvoilla muuttuu? 

Jäykkiä kasvon ilmeitä voimme pehmentää sekä kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman plastiikkakirurgin veistä - turvallisesti! 

Jos lihas on jännittynyt, akupisteessä energiavirtaus tukkeutuu, verenkierto ja solujen aineenvaihdunta häiriintyy. Pisteen ympärillä esiintyy kovia ja velttoja alueita tai turvotusta.

Akupainannalla ja energiaa välittämällä saadaan energia virtaamaan vapaasti ja tuomaan ravintoa sekä iholle että lihaskudoksille. 

Rypyt ja uurteet madaltuvat ja häipyvät tiettyyn rajaan asti tämän käsittelyn johdosta.

Jo ensimmäinen käsittely antaa näkyvän tuloksen - kasvot ovat eloisat, virkeät ja nuorekkaammat!

Pienikin jännityksen laukeaminen näkyy välittömästi kasvojen parempana ihon värinä ja valoisampana ilmeenä. 

Kasvohieronnan vaikutukset ulottuvat siis koko kehoon ja mieleen.  Parasympaattinen hermosto laukaisee kosketuksen vaikutuksesta rentoutumiseen liittyviä toimintoja; hengitys hidastuu, verenpaine laskee, sydämen lyönnit tasaantuvat, adrenaliinitaso laskee ja endorfiinien tuotanto kasvaa.

Tehotipat omasta elimistöstä - Conquestissa käytettävät menetelmät saavat energian virtaamaan esteettömästi. Aineenvaihdunta vilkastuu, verenkierto vilkastuu parantaen ja ylläpitäen ravinteiden saantia solutasolta. Lymfakierto vilkastuu ja poistaa kuona-aineita kehosta (helpottaa turvotusta). Ilme on selkeästi nuorekkaampi usein jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Kasvojen kudokset kiinteytyvät, ihon väri kirkastuu ja tummat silmänympärykset vaalenevat. Conquestissa käsitellään myös tiettyjä akupisteitä myös kehon alueella (käsistä ja jaloista) hoidettava rentoutuu perusteellisesti ja useimmat nukahtelevat lempeässä käsittelyssä. 

Voin tulla myös esitelmöimään aiheesta tarkemmin asiakkaan järjestämiin tilaisuuksiin. Näissä tapaamisissa käsitellään mm. ravinto-, kivennäis- ja hivenainevaikutuksia arkielämän tasolla, opastaen, miten jokainen voi itse hyödyntää ja hoitaa oikealla ravinnolla hyvinvointiaan ja ulkonäköään.